Numa International

Is uw organisatie Security proof?

Wie zijn wij?

 

Numa International bestaat uit louter Nederlandse vakspecialisten die hun sporen bij de politie, defensie of in de beveiliging ruimschoots verdient hebben. Ieder met hun kernkwaliteiten, waarbij wij op basis van gedeelde kennis en kunde kunnen komen tot high end security solutions voor zowel bedrijven als particulieren. Op het technische vlak maken wij gebruik van externe Nederlandse bedrijven, die op basis van hun expertise en werkwijze passen binnen de missie en visie van Numa International.

Alle medewerkers, fulltime of parttime en zelfs de contractors beschikken allemaal over een recente Verklaring omtrent het Gedrag (VOG), waarbij wij om de twee jaar het gedrag van de medewerkers en/of contractors opnieuw aan een VOG check onderwerpen.

Een Secrecy Agreement wordt voorafgaand aan de opdracht door de opdrachtgever en Numa-International ondertekend, zodat alle door ons vergaarde informatie van de onderneming of diens bedrijfsprocessen afgeschermd blijft van derden en uitsluitend bestemd zijn ten behoeve van de opdracht. Het gebruik van een Secrecy Agreement geldt zowel voor rechtspersonen als voor natuurlijke personen.

Missie en Visie

Onze missie is kraakhelder, wij willen de security awareness onder bedrijven en instellingen vergroten en in het jaar 2020 leading zijn voor wat betreft de beveiliging en welzijn van Nederlandse klanten die wonen en/of werken in het buitenland.

Daarbij hanteren wij de visie dat dit uitsluitend te realiseren is, als wij luisteren naar de klant, geen beloftes doen die wij niet kunnen waarmaken, altijd integer en discreet zijn en binnen de kaders van de geldende wetgeving werken en de verantwoordelijkheid nemen om de opdracht succesvol af te ronden.

Zelfreflectie is daarbij noodzakelijk, voor wat betreft security ben je nooit uitgeleerd en daarom zijn wij altijd in beweging.

Met vriendelijke groet,

Gerard van Bakel.